UTA Functies in de bouw - Valento | Vacatures Bouw & Techniek

Opzoek naar een functie als Professional in de Bouw?

Wij zijn een projectbureau met een gevestigde naam in de bouwwereld, en vaste leverancier bij aannemers en bouwondernemingen binnen heel Limburg en daarbuiten. Bij ons heb jij een ruime keuze aan werkgevers. Van grote bouwfirma’s tot kleine aannemers. Bovendien zijn er mogelijkheden voor professionals die vast in dienst willen, of op projectbasis willen starten.

Für wen?

Wij zijn doorlopend opzoek naar volgende professionals in de bouw:

  • Projectleider
  • Arbeits-Planer
  • Planer
  • Taschenrechner
  • Testamentsvollstrecker
  • Medewerker personeels­zaken
  • Medewerker secretariaat
  • Projectontwikkelaar
  • Berater für Nachhaltigkeit
  • Bouwtechnoloog

Ben jij een échte professional?
Dan kunnen wij jou altijd voorzien van werk.

Benieuwd naar al onze vacatures?

Alle Jobs im Baugewerbe anzeigen

Het werkgebied waarin Valento actief is binnen Nederland

Inschrijven als Bouwprofessional

Max. Datengröße: 512 MB.
Dieses Feld dient der Validierung und sollte nicht geändert werden.

 

Richard van Erp (Vorarbeiter in Susteren)

"Meine Erfahrungen mit Valento waren positiv. Sie arbeiten professionell und waren sehr hilfreich bei der Suche nach der für mich am besten geeigneten Arbeit. Ich konnte daher schnell mit der Arbeit beginnen.

Ik ben toen gestart in een Service & Onderhoudsfunctie in Maastricht. Met de bus van de zaak ben ik heel Limburg door gecrost. Dit heb ik altijd met veel plezier gedaan. Maar na ongeveer 1,5-2 jaar was ik toe aan iets nieuws. Valento pakte meteen door. Binnen enkele weken had ik een nieuwe baan waar ik nu nog steeds werk. Hier zou ik dan ook het liefst tot mijn pensioen willen blijven”.

Waarom zou ik moeten kiezen voor Valento?

1. Sie stehen im Mittelpunkt unseres Interesses!

Door ons ruime portfolio heb jij de keuze tussen kleine aannemers en grote firma’s. Wij stellen jou centraal en vertalen jouw wensen en ambities naar de perfecte werkgever. Volledig in verbinding met jouw kennis en kunde. Door middel van een goede screening zorgen wij voor de juiste connectie bij onze opdrachtgever.

Eine Ikone eines Händedrucks

2. Altijd voorzien van werk

Valento is van origine een full service projectorganisatie in de bouw. Wij kennen ons vakgebied als geen ander, met een compleet spectrum aan functies en een groot netwerk. Als je professional binnen de bouw bent, dan ben jij bij ons altijd voorzien van werk. Mocht het voorkomen dat een project ten einde loopt dan is dit geen enkel probleem. Door onze grote netwerk kunnen wij jou altijd doorplaatsen bij een andere werkgever.

Ein Symbol für ein genehmigtes Formular

3. Aan het werk tegen het beste tarief

Bij ons wordt er gekeken naar jouw ervaring en vakmanschap. Op basis daarvan zullen wij jou een passend aanbod doen. Je gaat altijd aan het werk tegen het beste salaris. Volledig in verbinding met jouw vakmanschap en ervaring.

Een icoon van een portemonnee

Häufig gestellte Fragen

Nadat u zich heeft geregistreerd, beoordelen onze recruiters uw profiel en proberen ze de beste match te vinden tussen uw vaardigheden en beschikbare functies. Als er een geschikte functie beschikbaar is, nemen we contact met u op voor een sollicitatiegesprek.

een afbeelding van een checklist meteen rood gearceerd vakje