ZZP opdrachten - Valento | Vacatures Bouw & Techniek

Op zoek naar zzp opdrachten?

Bij ons heb jij een ruime keuze aan opdrachtgevers, en doe je alleen nog de zzp opdrachten die JIJ graag wilt doen, van kleine klussen tot grote projecten. Wij zijn namelijk een gevestigde naam in Limburg bij veel verschillende werkgevers die gericht zijn op zzp’ers.

Für wen?

Wij hebben werk voor zzp’ers in de volgende sectoren:

  • Bauwesen
  • Technik
  • Groenwerk
  • Logistik
  • Reinigung
Het werkgebied waarin Valento actief is binnen Nederland

Inschrijven als zzp’er

Max. Datengröße: 512 MB.
Dieses Feld dient der Validierung und sollte nicht geändert werden.

 

een tevreden schoonmaakster in dienst van Valento Jobs bij onze opdrachtgever

Sylvana Agatic (Schoonmaakster)

Google review rating

“Wanneer Valento mij vraagt om een review te schrijven dan doe ik dit graag. Mijn man is vorig jaar via Valento gestart als Timmerman, en ik een half jaar later. Ondanks dat mijn man en ik uit Kroatië komen was dit geen enkel probleem. We spreken beiden een beetje Nederlands maar wel goed Engels.
De recruiter van Valento had als schoonmaakster meteen werk voor mij, ik ben hier erg blij mee. Ik kan er veel uren maken en mijn facturen worden altijd betaald op tijd betaald”.

Warum bei Valento arbeiten?

1. Sie stehen im Mittelpunkt unseres Interesses!

Wij stellen jou centraal en vertalen jouw wensen en ambities naar de perfecte opdracht. Volledig in verbinding met jouw kennis en kunde. Door middel van een goede screening zorgen wij voor de juiste connectie bij onze opdrachtgever.

Eine Ikone eines Händedrucks

2. Wij zijn het alternatief voor werkspot

Werkspot lijkt in eerste instantie het beste platform wanneer je als zzp’er op zoek bent naar nieuwe opdrachten. Echter, schijn bedriegt. Je betaalt namelijk een door werkspot bepaald bedrag om een zzp opdracht in te kunnen zien. Ook nadat je gereageerd hebt, is nog altijd niet zeker of jij de klus daadwerkelijk zal gaan krijgen. Na het sturen van jouw offerte kan de opdrachtgever nog altijd kiezen voor een goedkopere vakman of offerte. Bij Valento tackelen wij dit, bij ons bieden wij jou vrijblijvend klussen aan en garanderen wij een ruime keuze aan opdrachtgevers.

Ein Symbol für ein genehmigtes Formular

3. Vollständige Betreuung

Als zzp’er ben je niet alleen met je werk bezig, maar ook met je facturatie. Wij nemen deze administratieve lasten zoveel mogelijk uit handen. Wij regelen de betalingen iedere 14 dagen en ondersteunen je op administratief vlak. Dus geen papieren rompslomp meer, maar optimale ontzorging door advies en begeleiding. Bij ons hoef je dan ook geen gebruik te maken van een boekhouder.

Ein Symbol einer Person, die Personal anbietet

4. Arbeiten zum besten Tarif

Bei uns erhalten Sie immer Arbeit zum besten Preis. Darüber hinaus werden Ihre Erfahrung und Ihr handwerkliches Geschick berücksichtigt.
Auf dieser Grundlage werden wir Ihnen ein passendes Angebot machen.

Een icoon van een portemonnee

Häufig gestellte Fragen

Zzp steht für Selbstständige ohne Personal. Früher wurde oft der Begriff Selbständiger oder Freiberufler verwendet. Heutzutage ist zzp gebräuchlicher.
Alle diese Begriffe haben die gleiche Bedeutung.

een afbeelding van een checklist meteen rood gearceerd vakje