UTA Functies in de bouw - Valento | Vacatures Bouw & Techniek

Opzoek naar een functie als Professional in de Bouw?

Wij zijn een projectbureau met een gevestigde naam in de bouwwereld, en vaste leverancier bij aannemers en bouwondernemingen binnen heel Limburg en daarbuiten. Bij ons heb jij een ruime keuze aan werkgevers. Van grote bouwfirma’s tot kleine aannemers. Bovendien zijn er mogelijkheden voor professionals die vast in dienst willen, of op projectbasis willen starten.

For whom.

Wij zijn doorlopend opzoek naar volgende professionals in de bouw:

  • Projectleider
  • Work Planner
  • Planner
  • Calculator
  • Executor
  • Medewerker personeels­zaken
  • Medewerker secretariaat
  • Projectontwikkelaar
  • Sustainability consultant
  • Bouwtechnoloog

Ben jij een échte professional?
Dan kunnen wij jou altijd voorzien van werk.

Benieuwd naar al onze vacatures?

See all construction jobs

Het werkgebied waarin Valento actief is binnen Nederland

Inschrijven als Bouwprofessional

Max. file size: 512 MB.
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

 

Richard van Erp (Foreman in Susteren)

"My experience with Valento was positive. They work professionally and were very helpful in finding work that would suit me best. I was therefore able to start work quickly.

I then started in a Service & Maintenance position in Maastricht. With the company bus, I crisscrossed all of Limburg. I always enjoyed doing this. But after about 1.5-2 years, I was ready for something new. Valento picked up on it straight away. Within weeks I had a new job where I am still working. This is where I would prefer to stay until my retirement".

Eerst een oriënterend gesprek? Dat kan!

Waarom zou ik moeten kiezen voor Valento?

1. Bij ons staat jij centraal!

Door ons ruime portfolio heb jij de keuze tussen kleine aannemers en grote firma’s. Wij stellen jou centraal en vertalen jouw wensen en ambities naar de perfecte werkgever. Volledig in verbinding met jouw kennis en kunde. Door middel van een goede screening zorgen wij voor de juiste connectie bij onze opdrachtgever.

An icon of a handshake

2. Altijd voorzien van werk

Valento is van origine een full service projectorganisatie in de bouw. Wij kennen ons vakgebied als geen ander, met een compleet spectrum aan functies en een groot netwerk. Als je professional binnen de bouw bent, dan ben jij bij ons altijd voorzien van werk. Mocht het voorkomen dat een project ten einde loopt dan is dit geen enkel probleem. Door onze grote netwerk kunnen wij jou altijd doorplaatsen bij een andere werkgever.

An icon of an approved form

4. Aan het werk tegen het beste salaris

Bij ons wordt er gekeken naar jouw ervaring en vakmanschap. Op basis daarvan zullen wij jou een passend aanbod doen. Je gaat altijd aan het werk tegen het beste salaris. Volledig in verbinding met jouw vakmanschap en ervaring.

Een icoon van een portemonnee

Frequently asked questions

Nadat u zich heeft geregistreerd, beoordelen onze recruiters uw profiel en proberen ze de beste match te vinden tussen uw vaardigheden en beschikbare functies. Als er een geschikte functie beschikbaar is, nemen we contact met u op voor een sollicitatiegesprek.

een afbeelding van een checklist meteen rood gearceerd vakje