Kantoorruimte te huur - Valento | Vacatures Bouw & Techniek

Kantoorruimte (€ 1.750,- p.m.)

Statige kantoorvilla met fraaie uitstraling gelegen op een zichtlocatie aan de Rijksweg Zuid nabij het centrum van Sittard. Binnen dit unieke object is ca. 225 m² kantoorruimte beschikbaar op de eerste en tweede verdieping. De eerste verdieping beschikt over 7 kantoorruimtes en de tweede verdieping heeft er 4 ter beschikking. Aan de achterzijde van het pand bevindt zich de parkeerplaats. Hiervan zijn 2 plaatsen beschikbaar gesteld voor de huurder, echter is het mogelijk om hier in onderling overleg van af te wijken.

Voorzieningen

LOCATIE
Het object is gelegen op een zichtlocatie aan de Rijksweg Zuid welke de belangrijkste verbindingsweg vormt tussen Sittard en Geleen.

BEREIKBAARHEID
Optimaal per auto bereikbaar, in directe nabijheid van de aansluitingen naar de A2 Eindhoven-Maastricht. Het NS-station van Sittard en enkele bushaltes zijn op loopafstand gelegen evenals de markt en binnenstad van Sittard.

BESTEMMING/ BEDRIJFSDOELEINDEN
Het object valt binnen het vigerend bestemmingsplan “Stationsomgeving Sittard”, vastgesteld op 26 juni 2013. Op grond van de planvoorschriften luidt de bestemming kantoor-/ zakelijke dienstverlening. U dient zelf bij de gemeente Sittard te verifiëren of uw bedrijfsactiviteiten vallen binnen het vigerend bestemmingsplan. U kunt het bestemmingsplan opvragen via de website van ruimtelijkeplannen.

 

BEGANE GROND
Overdekte entree met toegang tot de ontvangsthal met intercomfunctie voorzien van fraaie tegelvloer en glas in loodwerk. Naast de ingang bevindt zich de trapopgang naar de beschikbare kantoorruimte. De keuken- en toiletvoorzieningen zijn ook op de begane grond gelegen.

EERSTE VERDIEPING
Middels de fraaie trapopgang is de overloop met toegang tot de eerste verdieping bereikbaar. Deze verdieping bestaat uit 7 kantoorruimtes variërend in grootte van 11 m² tot en met 24 m².

TWEEDE VERDIEPING
De tweede verdieping is ca. 90 m² groot en verdeeld in 4 kantoorruimtes. De indeling zou in onderling overleg kunnen worden aangepast.

PARKEERGELEGENHEID
Er zijn 2 parkeerplaatsen beschikbaar voor de huurder. In onderling overleg kan hiervan worden afgeweken.

BESCHIKBAARHEID
In overleg.

 

HUURTERMIJN
Standaard: Vijf jaar (5) en telkens verlengingsperioden van vijf (5) jaar. In onderling overleg kan hiervan afgeweken worden.

BETALINGSWIJZE
Betaling door huurder aan verhuurder geschiedt per maand vooruit. Voor of uiterlijk op de eerste dag van iedere betalingsperiode dient de betalingsverplichting van huurder aan verhuurder te zijn voldaan.

HUURINDEXERING
Indexering van de huurprijs geschiedt jaarlijks op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006-100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Huurder dient voor of uiterlijk op de huuringangsdatum een bankgarantie (conform model ROZ) ter grootte van minimaal 3 maanden huurpenningen, servicekosten alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting te hebben gesteld. Indien partijen samen overeenkomen dat hiervoor in de plaats een waarborgsom gestort mag worden, dient deze gestort te zijn voorafgaand aan de ingebruikname van het object.

OMZETBELASTING
Huurder is over de huurpenningen alsmede de servicekosten omzetbelasting verschuldigd. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.

HUUROVEREENKOMST
Standaard model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken) met bijbehorende algemene bepalingen.

ALGEMEEN
De projectinformatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld, dat deze projectinformatie niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Neem contact op

Onze locatie