Over Valento - Valento | Vacatures Bouw & Techniek

Over ons

Valento Jobs werd in 2016 opgericht door Palmyra Veltstra. In Valento Jobs komen haar roots in de bouwwereld en ruim vijftien jaar ervaring in de uitzendbranche samen. Als telg van een geslacht van aannemers en bouwers, werd Palmyra praktisch grootgebracht op de bouwplaats. Daardoor kan ze zich uitstekend inleven in de belevingswereld en behoeften van haar opdrachtgevers, wat resulteert in een optimale match tussen vraag en aanbod op de arbeidsmarkt.

Begonnen als eenmanszaak, is Valento Jobs in korte tijd uitgegroeid van een klein uitzendbureau tot een full-service projectbureau, met intussen een twaalftal front- en backofficemedewerkers. Valento Jobs is gespecialiseerd in de bouw en techniek, maar verwelkomt ook steeds vaker opdrachtgevers uit andere sectoren, zoals de industrie en logistiek.

elketromonteur bezig met een installatie

Onze medewerkers

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.