UTA Functies in de bouw - Valento | Vacatures Bouw & Techniek

Opzoek naar een functie als Professional in de Bouw?

Wij zijn een projectbureau met een gevestigde naam in de bouwwereld, en vaste leverancier bij aannemers en bouwondernemingen binnen heel Limburg en daarbuiten. Bij ons heb jij een ruime keuze aan werkgevers. Van grote bouwfirma’s tot kleine aannemers. Bovendien zijn er mogelijkheden voor professionals die vast in dienst willen, of op projectbasis willen starten.

Voor wie?

Wij zijn doorlopend opzoek naar volgende professionals in de bouw:

  • Projectleider
  • Werkvoorbereider
  • Planner
  • Calculator
  • Uitvoerder
  • Medewerker personeels­zaken
  • Medewerker secretariaat
  • Projectontwikkelaar
  • Duurzaamheidsadviseur
  • Bouwtechnoloog

Ben jij een échte professional?
Dan kunnen wij jou altijd voorzien van werk.

Benieuwd naar al onze vacatures?

Bekijk alle bouw vacatures

Het werkgebied waarin Valento actief is binnen Nederland

Inschrijven als Bouwprofessional

Max. bestandsgrootte: 512 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Richard van Erp (Voorman in Susteren)

“Mijn ervaring met Valento was positief. Ze werken professioneel en waren erg behulpzaam in het zoeken naar werk wat het beste bij mij zou passen. Ik kon dan ook snel aan de slag.

Ik ben toen gestart in een Service & Onderhoudsfunctie in Maastricht. Met de bus van de zaak ben ik heel Limburg door gecrost. Dit heb ik altijd met veel plezier gedaan. Maar na ongeveer 1,5-2 jaar was ik toe aan iets nieuws. Valento pakte meteen door. Binnen enkele weken had ik een nieuwe baan waar ik nu nog steeds werk. Hier zou ik dan ook het liefst tot mijn pensioen willen blijven”.

Waarom zou ik moeten kiezen voor Valento?

1. Bij ons staat jij centraal!

Door ons ruime portfolio heb jij de keuze tussen kleine aannemers en grote firma’s. Wij stellen jou centraal en vertalen jouw wensen en ambities naar de perfecte werkgever. Volledig in verbinding met jouw kennis en kunde. Door middel van een goede screening zorgen wij voor de juiste connectie bij onze opdrachtgever.

Een icoon van een handdruk

2. Altijd voorzien van werk

Valento is van origine een full service projectorganisatie in de bouw. Wij kennen ons vakgebied als geen ander, met een compleet spectrum aan functies en een groot netwerk. Als je professional binnen de bouw bent, dan ben jij bij ons altijd voorzien van werk. Mocht het voorkomen dat een project ten einde loopt dan is dit geen enkel probleem. Door onze grote netwerk kunnen wij jou altijd doorplaatsen bij een andere werkgever.

Een icoon van een goedgekeurd formulier

4. Aan het werk tegen het beste salaris

Bij ons wordt er gekeken naar jouw ervaring en vakmanschap. Op basis daarvan zullen wij jou een passend aanbod doen. Je gaat altijd aan het werk tegen het beste salaris. Volledig in verbinding met jouw vakmanschap en ervaring.

Een icoon van een portemonnee

Veelgestelde vragen

Nadat u zich heeft geregistreerd, beoordelen onze recruiters uw profiel en proberen ze de beste match te vinden tussen uw vaardigheden en beschikbare functies. Als er een geschikte functie beschikbaar is, nemen we contact met u op voor een sollicitatiegesprek.

een afbeelding van een checklist meteen rood gearceerd vakje