Unabhängige Auftragnehmer im Baugewerbe - Valento | Stellenangebote Bau & Technik

Op zoek naar zzp opdrachten in de bouw?

Bij ons heb jij een ruime keuze aan opdrachtgevers, en doe je alleen nog de zzp opdrachten in de bouw die JIJ graag wilt doen, van kleine klussen tot grote projecten. Wij zijn namelijk een gevestigde naam in de bouwwereld, en vaste leverancier bij aannemers en bouwondernemingen binnen heel Limburg en daarbuiten.

Für wen?

Wir haben Arbeit für fast alle Positionen im Baugewerbe:

 • Zimmerleute
 • Elektriker
 • Dachdecker
 • Maurer
 • Fliesenleger
 • IJzervlechters
 • Slopers
 • Handler
 • Glaser
 • Erdarbeiter
 • Rohrleitungsmonteure
 • Maler
 • + Mehr!

Sind Sie ein echter Profi?
Dann werden Sie bei uns immer Arbeit haben!

Sind Sie neugierig auf unser Angebot?

Alle Jobs im Baugewerbe anzeigen

Het werkgebied waarin Valento actief is binnen Nederland

Inschrijven als zzp’er

Max. Datengröße: 512 MB.
Dieses Feld dient der Validierung und sollte nicht geändert werden.

 

een tevreden uitvoerder in dienst van Valento Jobs bij onze opdrachtgever

Richard van Erp (Vorarbeiter in Susteren)

Google review rating

"Meine Erfahrungen mit Valento waren positiv. Sie arbeiten professionell und waren sehr hilfreich bei der Suche nach der für mich am besten geeigneten Arbeit. Ich konnte daher schnell mit der Arbeit beginnen.

Ik ben toen gestart in een Service & Onderhoudsfunctie in Maastricht. Met de bus van de zaak ben ik heel Limburg door gecrost. Dit heb ik altijd met veel plezier gedaan. Maar na ongeveer 1,5-2 jaar was ik toe aan iets nieuws. Valento pakte meteen door. Binnen enkele weken had ik een nieuwe baan waar ik nu nog steeds werk. Hier zou ik dan ook het liefst tot mijn pensioen willen blijven”.

Sie möchten sich nicht sofort bewerben, sondern zunächst ein Sondierungsgespräch führen? Das ist möglich!

Warum bei Valento arbeiten?

1. Sie stehen im Mittelpunkt unseres Interesses!

Wij stellen jou centraal en vertalen jouw wensen en ambities naar de perfecte opdracht. Volledig in verbinding met jouw kennis en kunde. Door middel van een goede screening zorgen wij voor de juiste connectie bij onze opdrachtgever. Bij ons bepaal JIJ welke klussen je wilt uitvoeren. Door ons ruime portfolio heb jij de keuze tussen de kleinste klussen of grote projecten.

Eine Ikone eines Händedrucks

2. Altijd voorzien van werk als zzp'er in de bouw

Bei uns haben Sie immer Arbeit, auch wenn der Arbeitsmarkt schlecht ist.
Valento is van origine een full service projectorganisatie in de bouw. Wij kennen ons vakgebied als geen ander, met een compleet spectrum aan functies en een groot netwerk.  Wij kunnen jou dan ook altijd van nieuwe zzp opdrachten in de bouw voorzien.

Ein Symbol für ein genehmigtes Formular

3. Vollständige Betreuung

Als zzp’er ben je niet alleen met je werk bezig, maar ook met je facturatie. Wij nemen deze administratieve lasten zoveel mogelijk uit handen. Wij regelen de betalingen iedere 14 dagen en ondersteunen je op administratief vlak. Dus geen papieren rompslomp meer, maar optimale ontzorging door advies en begeleiding. Bij ons hoef je dan ook geen gebruik te maken van een boekhouder.

Ein Symbol einer Person, die Personal anbietet

4. Arbeiten zum besten Tarif

Bei uns erhalten Sie immer Arbeit zum besten Preis. Darüber hinaus werden Ihre Erfahrung und Ihr handwerkliches Geschick berücksichtigt.
Auf dieser Grundlage werden wir Ihnen ein passendes Angebot machen.

Een icoon van een portemonnee

Alternatief voor Werkspot opdrachten

Werkspot lijkt in eerste instantie het beste platform wanneer je als zzp’er op zoek bent naar nieuwe opdrachten. Echter, schijn bedriegt. Je betaalt namelijk een door werkspot bepaald bedrag om een zzp opdracht in te kunnen zien. Ook nadat je gereageerd hebt, is nog altijd niet zeker of jij de klus daadwerkelijk zal gaan krijgen. Na het sturen van jouw offerte kan de opdrachtgever nog altijd kiezen voor een goedkopere vakman of offerte. Bij Valento tackelen wij dit, bij ons bieden wij jou vrijblijvend klussen aan en garanderen wij een ruime keuze aan opdrachtgevers.

 

 

Häufig gestellte Fragen

Ein Selbständiger im Baugewerbe verdient zwischen 25 und 50 € pro Stunde. Der Stundensatz hängt jedoch von der Funktion und dem Standort des Selbstständigen ab.
Möchten Sie genau wissen, welcher Freelancer-Tarif für Ihre Arbeit angemessen ist?

Dann nehmen Sie Kontakt mit uns auf!

een afbeelding van een checklist meteen rood gearceerd vakje