ZZP Sloper - Valento | Vacatures Bouw & Techniek

Zoek jij slopers opdrachten als zzp'er?

Bij ons heb jij een ruime keuze aan opdrachtgevers, en doe je alleen nog het werk als sloper dat JIJ graag wilt doen, van kleine klussen tot grote projecten. Wij zijn namelijk een gevestigde naam in de bouw, en vaste leverancier bij aannemers en bouwondernemingen binnen heel Limburg en daarbuiten.

Het werkgebied waarin Valento actief is binnen Nederland

Inschrijven als Sloper

Max. Datengröße: 512 MB.
Dieses Feld dient der Validierung und sollte nicht geändert werden.

 

Een tevreden zzp-er die werkt als sloper voor Valento Jobs

Patrick van Aalst Sloper in Oirsbeek

Google review rating

Valento Jobs is zonder twijfel een uitstekende partner voor slopers in de bouw. Ze begrijpen de sector en hebben me snel en doeltreffend geholpen bij het vinden van passende vacatures. De efficiënte service en hun inzet voor een succesvolle plaatsing maken deze partij een topkeuze voor slopers die op zoek naar werk.
Bovendien heb ik onder Valento nooit zonder werk gezet, iets dat mij in de jaren voor Valento vaak is gebeurd.

Sie möchten sich nicht sofort bewerben, sondern zunächst ein Sondierungsgespräch führen? Das ist möglich!

Warum bei Valento arbeiten?

1. Sie stehen im Mittelpunkt unseres Interesses!

Wij stellen jou centraal en vertalen jouw wensen en ambities naar de perfecte opdracht. Volledig in verbinding met jouw kennis en kunde. Door middel van een goede screening zorgen wij voor de juiste connectie bij onze opdrachtgever. Bij ons bepaal JIJ welke klussen je wilt uitvoeren. Door ons ruime portfolio heb jij de keuze tussen de kleinste klussen of grote projecten.

Eine Ikone eines Händedrucks

2. Altijd voorzien van werk als zzp'er in de bouw

Bei uns haben Sie immer Arbeit, auch wenn der Arbeitsmarkt schlecht ist.
Valento is van origine een full service projectorganisatie in de bouw. Wij kennen ons vakgebied als geen ander, met een compleet spectrum aan functies en een groot netwerk.  Wij kunnen jou dan ook altijd van nieuwe zzp opdrachten in de bouw voorzien.

Ein Symbol für ein genehmigtes Formular

3. Vollständige Betreuung

Als zzp’er ben je niet alleen met je werk bezig, maar ook met je facturatie. Wij nemen deze administratieve lasten zoveel mogelijk uit handen. Wij regelen de betalingen iedere 14 dagen en ondersteunen je op administratief vlak. Dus geen papieren rompslomp meer, maar optimale ontzorging door advies en begeleiding. Bij ons hoef je dan ook geen gebruik te maken van een boekhouder.

Ein Symbol einer Person, die Personal anbietet

4. Arbeiten zum besten Tarif

Bei uns erhalten Sie immer Arbeit zum besten Preis. Darüber hinaus werden Ihre Erfahrung und Ihr handwerkliches Geschick berücksichtigt.
Auf dieser Grundlage werden wir Ihnen ein passendes Angebot machen.

Een icoon van een portemonnee

Alternatief voor Werkspot opdrachten

Werkspot lijkt in eerste instantie het beste platform wanneer je als zzp’er op zoek bent naar nieuwe opdrachten. Echter, schijn bedriegt. Je betaalt namelijk een door werkspot bepaald bedrag om een zzp opdracht in te kunnen zien. Ook nadat je gereageerd hebt, is nog altijd niet zeker of jij de klus daadwerkelijk zal gaan krijgen. Na het sturen van jouw offerte kan de opdrachtgever nog altijd kiezen voor een goedkopere vakman of offerte. Bij Valento tackelen wij dit, bij ons bieden wij jou vrijblijvend klussen aan en garanderen wij een ruime keuze aan opdrachtgevers.

 

 

Häufig gestellte Fragen

Ein Selbständiger im Baugewerbe verdient zwischen 25 und 50 € pro Stunde. Der Stundensatz hängt jedoch von der Funktion und dem Standort des Selbstständigen ab.
Möchten Sie genau wissen, welcher Freelancer-Tarif für Ihre Arbeit angemessen ist?

Dann nehmen Sie Kontakt mit uns auf!

een afbeelding van een checklist meteen rood gearceerd vakje