ZZP Sloper - Valento | Vacatures Bouw & Techniek

Zoek jij slopers opdrachten als zzp'er?

Bij ons heb jij een ruime keuze aan opdrachtgevers, en doe je alleen nog het werk als sloper dat JIJ graag wilt doen, van kleine klussen tot grote projecten. Wij zijn namelijk een gevestigde naam in de bouw, en vaste leverancier bij aannemers en bouwondernemingen binnen heel Limburg en daarbuiten.

Het werkgebied waarin Valento actief is binnen Nederland

Inschrijven als Sloper

Max. bestandsgrootte: 512 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Een tevreden zzp-er die werkt als sloper voor Valento Jobs

Patrick van Aalst Sloper in Oirsbeek

Google review rating

Valento Jobs is zonder twijfel een uitstekende partner voor slopers in de bouw. Ze begrijpen de sector en hebben me snel en doeltreffend geholpen bij het vinden van passende vacatures. De efficiënte service en hun inzet voor een succesvolle plaatsing maken deze partij een topkeuze voor slopers die op zoek naar werk.
Bovendien heb ik onder Valento nooit zonder werk gezet, iets dat mij in de jaren voor Valento vaak is gebeurd.

Wil jij niet meteen solliciteren, maar eerst een oriënterend gesprek? Dat kan!

Waarom werken bij Valento?

1. Bij ons sta jij centraal!

Wij stellen jou centraal en vertalen jouw wensen en ambities naar de perfecte opdracht. Volledig in verbinding met jouw kennis en kunde. Door middel van een goede screening zorgen wij voor de juiste connectie bij onze opdrachtgever. Bij ons bepaal JIJ welke klussen je wilt uitvoeren. Door ons ruime portfolio heb jij de keuze tussen de kleinste klussen of grote projecten.

Een icoon van een handdruk

2. Altijd voorzien van werk als zzp'er in de bouw

Bij ons ben jij altijd voorzien van werk, ook zodra de drukte op de klusmarkt afneemt.
Valento is van origine een full service projectorganisatie in de bouw. Wij kennen ons vakgebied als geen ander, met een compleet spectrum aan functies en een groot netwerk.  Wij kunnen jou dan ook altijd van nieuwe zzp opdrachten in de bouw voorzien.

Een icoon van een goedgekeurd formulier

3. Volledige ontzorging

Als zzp’er ben je niet alleen met je werk bezig, maar ook met je facturatie. Wij nemen deze administratieve lasten zoveel mogelijk uit handen. Wij regelen de betalingen iedere 14 dagen en ondersteunen je op administratief vlak. Dus geen papieren rompslomp meer, maar optimale ontzorging door advies en begeleiding. Bij ons hoef je dan ook geen gebruik te maken van een boekhouder.

Een icoon van iemand die personeel aanbied

4. Aan het werk tegen het beste tarief

Bij ons ga je altijd aan het werk tegen het beste tarief. Daarnaast wordt er gekeken naar jouw ervaring en vakmanschap.
Op basis daarvan zullen wij jou een passend aanbod doen.

Een icoon van een portemonnee

Alternatief voor Werkspot opdrachten

Werkspot lijkt in eerste instantie het beste platform wanneer je als zzp’er op zoek bent naar nieuwe opdrachten. Echter, schijn bedriegt. Je betaalt namelijk een door werkspot bepaald bedrag om een zzp opdracht in te kunnen zien. Ook nadat je gereageerd hebt, is nog altijd niet zeker of jij de klus daadwerkelijk zal gaan krijgen. Na het sturen van jouw offerte kan de opdrachtgever nog altijd kiezen voor een goedkopere vakman of offerte. Bij Valento tackelen wij dit, bij ons bieden wij jou vrijblijvend klussen aan en garanderen wij een ruime keuze aan opdrachtgevers.

 

 

Veelgestelde vragen

Een zzp’er in de bouw verdient tussen de € 25 en € 50 per uur. Echter heeft de functie en locatie van de zelfstandige invloed op het uurtarief.
Wil jij exact weten welk zzp tarief passend is voor jouw werk?

Neem dan contact met ons op!

een afbeelding van een checklist meteen rood gearceerd vakje