Ons team - Valento | Vacatures Bouw & Techniek

Ons team

Maak kennis met ons team. Wij adviseren, bemiddelen en denken altijd in mogelijkheden. Wij zijn een vast team van professionals met ieder zijn eigen ervaring en expertise. Wat we gemeenschappelijk hebben, is ons geloof in de kracht van de mens als basis van succes. Success through people!

 

Hoofdkantoor Sittard

Barend Ruiter

Na 3 jaar weer terug op het oude nest, dit keer in de rol van administratief medewerker als ondersteuning van de back-office. Een nieuwe uitdaging bij een bedrijf dat in korte tijd grote stappen heeft gezet. Dit voelt écht als thuiskomen.

Bea Bakker

Met 15 jaar administratieve ervaring in de schoonmaakbranche, ben ik in 2019 een nieuwe uitdaging aangegaan. Samen met mijn collega’s verzorg ik de salarisadministratie en overige administratieve werkzaamheden. Iedere dag vind ik het leuk om met dit team aan het werk te zijn en een krachtig Valento neer te zetten!

Beata Dygasiewicz

Na 5 jaar werkzaam in de logistiek te zijn geweest ben ik in het voorjaar van 2022 bij Valento gestart. In mijn rol vervul ik operationeel de frontoffice en inhouse services. Daarnaast pak ik ook het recruitment stuk buiten Nederland op.

Erik Goossen

Met mijn klantgerichte visie en doorzettingsvermogen zorg ik ervoor dat Valento Jobs meer is dan een uitzendbureau.

Joanna Rusnak

Na ruim 4 jaar ervaring vond ik het tijd voor een nieuwe uitdaging binnen de uitzendbranche. Binnen Valento ben ik verantwoordelijk voor de documentatie van alle ZZP'ers en voer ik dagelijks met mijn collega's van de back-office verschillende werkzaamheden uit.

Jorien van Herten

Binnen Valento Jobs ben ik verantwoordelijk voor de tak High professionals in de bouw en techniek. Met 12 jaar ervaring in de uitzend/detacheringsbranche geef ik medewerkers een nieuwe uitdaging en doorgroeimogelijkheden bij een van onze klanten.

Jos Schoffeleers

Samen met mijn collega’s ben ik verantwoordelijk voor alle voorkomende ondersteunende administratieve werkzaamheden.

Krista Rovers

Met 17 jaar ervaring in de uitzendbranche, waarvan 10 met een eigen uitzendbureau, heb ik bij Valento Jobs mijn plek gevonden tussen een team van professionals. Ik zal zowel op de frontoffice als op de backoffice werkzaam zijn.

Mike Smith

Met de ervaring van handlanger tot uitvoering in de bouw, ligt mijn focus nu op het adviseren en bemiddelen van starter tot professional voor meerdere sectoren. Search and select is part of the job.. Success through People!

Palmyra Veltstra

Na 12 jaar lang financiële, commerciële en managementervaring binnen de flexbranche nu toegewijd aan mijn grote passie Valento Jobs.

Rachel Cleutjens

Sinds 1 januari 2021 ben ik gestart met mijn eigen onderneming, genaamd MANX Maintenance & Engineering. Dit is een nieuwe businessline binnen Valento. MANX richt zich op technisch talent en detachering binnen de proces- en maakindustrie.

Radek Kusmierczyk

Mijn doel is om het recruitment binnen Valento Jobs nog sterker te maken en veel klanten te kunnen voorzien van goede vakkrachten.

Roger Wessels

Ik vind het een fantastische uitdaging om samen met een enthousiast en gedreven team aan collega’s verder te bouwen aan dit mooie bedrijf.

Steffie Orbons

In de rol van consultant bij Valento focus ik mij op de markt “bouw- en techniek”. Hiernaast zal ik ook helpen met het opzetten van de nieuwe bedrijfstak “vastgoed”.

Sven Thijssen

Na 15 jaar in de sales branche heb ik de overstap naar Valento gemaakt. In mijn rol als consultant is het mijn streven om een ieder te helpen aan een vervolgstap in zijn/haar carrière. Met maar één doel voor ogen: een dienstverband voor de lange termijn.

Tom Bijlsma

Verantwoordelijk voor de marketing en communicatie binnen Valento. Met mijn vindingrijkheid en creativiteit ben ik dagelijks in de weer om Valento up-to-date te houden in de steeds veranderende digitale wereld.

Word jij onze nieuwe collega?

Bekijk meteen of wij openstaande vacatures hebben, en reageer vandaag nog! Werken bij Valento

Hoofdkantoor Kerkrade

Mick Bertholet

Enorm gedreven om het beste uit mezelf te halen en een resultaat neer te zetten waarmee ik zowel klanten als collega’s erg blij kan maken.

Wim Bertholet

Na ruim 26 jaar als vader/zoon door het leven te zijn gegaan, maken we een gezamenlijke droom waar en worden we compagnons.