Ons team - Valento | Vacatures Bouw & Techniek

Ons team

Maak kennis met ons team. Wij adviseren, bemiddelen en denken altijd in mogelijkheden. Wij zijn een vast team van professionals met ieder zijn eigen ervaring en expertise. Wat we gemeenschappelijk hebben, is ons geloof in de kracht van de mens als basis van succes. Success through people!

 

Hoofdkantoor Sittard

Barend Ruiter

Na 3 jaar weer terug op het oude nest, dit keer in de rol van administratief medewerker als ondersteuning van de back-office. Een nieuwe uitdaging bij een bedrijf dat in korte tijd grote stappen heeft gezet. Dit voelt écht als thuiskomen.

Beata Dygasiewicz

Na 5 jaar werkzaam in de logistiek te zijn geweest ben ik in het voorjaar van 2022 bij Valento gestart. In mijn rol vervul ik operationeel de frontoffice en inhouse services. Daarnaast pak ik ook het recruitment stuk buiten Nederland op.

Erik Goossen

Met ruim 7 jaar ervaring in de uitzendbranche ben ik sinds 2016 binnen Valento Jobs verantwoordelijk voor de business unit Bouw. Met het grote klantenbestand wat we door de jaren heen hebben opgebouwd zijn wij een gevestigde naam geworden, en kunnen wij onze medewerkers langdurige projecten aanbieden door geheel Limburg.

Joanna Rusnak

Na ruim 4 jaar ervaring vond ik het tijd voor een nieuwe uitdaging binnen de uitzendbranche. Binnen Valento ben ik verantwoordelijk voor de documentatie van alle ZZP'ers en voer ik dagelijks met mijn collega's van de back-office verschillende werkzaamheden uit.

Jorien van Herten

Binnen Valento Jobs ben ik verantwoordelijk voor de tak High professionals in de bouw en techniek. Met 12 jaar ervaring in de uitzend/detacheringsbranche geef ik medewerkers een nieuwe uitdaging en doorgroeimogelijkheden bij een van onze klanten.

Karin Hellemons

Na 26 jaar werkzaam te zijn geweest binnen het bankwezen en ruim 4 jaar bij een zorginstelling, ben ik vanaf januari 2023 gestart bij Valento. Als administratief medewerker ben ik samen met mijn collega’s verantwoordelijk voor de financiële administratie en andere backoffice werkzaamheden.

Krista Rovers

Met 17 jaar ervaring in de uitzendbranche, waarvan 10 met een eigen uitzendbureau, heb ik bij Valento Jobs mijn plek gevonden tussen een team van professionals. Ik zal zowel op de frontoffice als op de backoffice werkzaam zijn.

Palmyra Veltstra

Na 12 jaar lang financiële, commerciële en managementervaring binnen de flexbranche nu toegewijd aan mijn grote passie Valento Jobs.

Radek Kusmierczyk

Mijn doel is om het recruitment binnen Valento Jobs nog sterker te maken en veel klanten te kunnen voorzien van goede vakkrachten.

Steffie Orbons

In de rol van consultant bij Valento focus ik mij op de markt “bouw- en techniek”. Hiernaast zal ik ook helpen met het opzetten van de nieuwe bedrijfstak “vastgoed”.

Tom Bijlsma

Verantwoordelijk voor de marketing en communicatie binnen Valento. Met mijn vindingrijkheid en creativiteit ben ik dagelijks in de weer om Valento up-to-date te houden in de steeds veranderende digitale wereld.

Word jij onze nieuwe collega?

Bekijk meteen of wij openstaande vacatures hebben, en reageer vandaag nog! Werken bij Valento

In Memoriam

Wim Bertholet †

Sinds de start van Valento heeft Wim altijd een actieve en betrokken rol gespeeld bij ons kantoor. Ook was Wim samen met zijn zoon Mick verantwoordelijk voor onze vestiging in Kerkrade. We hebben in Wim een warme en zeer bevlogen collega verloren die altijd klaar stond voor zijn jongens, zijn klanten en voor ons als team.