ZZP opdrachten - Valento | Vacatures Bouw & Techniek

Op zoek naar zzp opdrachten?

Bij ons heb jij een ruime keuze aan opdrachtgevers, en doe je alleen nog de zzp opdrachten die JIJ graag wilt doen, van kleine klussen tot grote projecten. Wij zijn namelijk een gevestigde naam in Limburg bij veel verschillende werkgevers die gericht zijn op zzp’ers.

Voor wie?

Wij hebben werk voor zzp’ers in de volgende sectoren:

  • Bouw
  • Techniek
  • Groenwerk
  • Logistiek
  • Schoonmaak
Het werkgebied waarin Valento actief is binnen Nederland

Inschrijven als zzp’er

Max. bestandsgrootte: 512 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

een tevreden schoonmaakster in dienst van Valento Jobs bij onze opdrachtgever

Sylvana Agatic (Schoonmaakster)

Google review rating

“Wanneer Valento mij vraagt om een review te schrijven dan doe ik dit graag. Mijn man is vorig jaar via Valento gestart als Timmerman, en ik een half jaar later. Ondanks dat mijn man en ik uit Kroatië komen was dit geen enkel probleem. We spreken beiden een beetje Nederlands maar wel goed Engels.
De recruiter van Valento had als schoonmaakster meteen werk voor mij, ik ben hier erg blij mee. Ik kan er veel uren maken en mijn facturen worden altijd betaald op tijd betaald”.

Waarom werken bij Valento?

1. Bij ons sta jij centraal!

Wij stellen jou centraal en vertalen jouw wensen en ambities naar de perfecte opdracht. Volledig in verbinding met jouw kennis en kunde. Door middel van een goede screening zorgen wij voor de juiste connectie bij onze opdrachtgever.

Een icoon van een handdruk

2. Wij zijn het alternatief voor werkspot

Werkspot lijkt in eerste instantie het beste platform wanneer je als zzp’er op zoek bent naar nieuwe opdrachten. Echter, schijn bedriegt. Je betaalt namelijk een door werkspot bepaald bedrag om een zzp opdracht in te kunnen zien. Ook nadat je gereageerd hebt, is nog altijd niet zeker of jij de klus daadwerkelijk zal gaan krijgen. Na het sturen van jouw offerte kan de opdrachtgever nog altijd kiezen voor een goedkopere vakman of offerte. Bij Valento tackelen wij dit, bij ons bieden wij jou vrijblijvend klussen aan en garanderen wij een ruime keuze aan opdrachtgevers.

Een icoon van een goedgekeurd formulier

3. Volledige ontzorging

Als zzp’er ben je niet alleen met je werk bezig, maar ook met je facturatie. Wij nemen deze administratieve lasten zoveel mogelijk uit handen. Wij regelen de betalingen iedere 14 dagen en ondersteunen je op administratief vlak. Dus geen papieren rompslomp meer, maar optimale ontzorging door advies en begeleiding. Bij ons hoef je dan ook geen gebruik te maken van een boekhouder.

Een icoon van iemand die personeel aanbied

4. Aan het werk tegen het beste tarief

Bij ons ga je altijd aan het werk tegen het beste tarief. Daarnaast wordt er gekeken naar jouw ervaring en vakmanschap.
Op basis daarvan zullen wij jou een passend aanbod doen.

Een icoon van een portemonnee

Veelgestelde vragen

Zzp staat voor zelfstandige zonder personeel. Voorheen werd vaak de term zelfstandige of freelancer gebruikt. Tegenwoordig is zzp’er meer gebruikelijk.
Al deze termen hebben dezelfde betekenis.

een afbeelding van een checklist meteen rood gearceerd vakje