ZZP opdrachten bouw

Bij Valento bieden wij jou hulp bij het vinden van nieuwe zzp opdrachten in de bouw. Deze vacatures zijn volledig naar jouw wensen en ambities. Denk bijvoorbeeld aan de duur van een opdracht, het uurtarief en de werkzaamheden. Daarnaast hoef jij je niet bezig te houden met administratieve taken. Denk hierbij aan de acquisitie en het bijhouden van de facturatie.

Bij ons houd jij de regie. Dat betekent dat je richting ons geen verplichtingen hebt. Alles gebeurt in goed onderling overleg en jouw zelfstandigheid blijft gewaarborgd. Onze werkwijze is volledig daarop ingericht. Je werkt niet vóór ons, maar via ons. Wij nemen jou daarbij zoveel mogelijk randzaken uit handen. Samen maakt sterk!

 

Wat zijn de voordelen van een zzp’er in de bouw (bij Valento)?

1. Bij ons sta jij centraal!

Wij stellen jou centraal en vertalen jouw wensen en ambities naar de perfecte opdracht. Volledig in verbinding met jouw kennis en kunde. Door middel van een goede screening van de zelfstandige zorgen wij voor de juiste match bij onze opdrachtgever.

Een icoon van een handdruk

2. Altijd voorzien van zzp werk

Valento is een full-service projectorganisatie in de bouw. Wij kennen ons vakgebied als geen ander, met een compleet spectrum aan functies en een groot netwerk. Wij zijn aangesloten bij mooie bouwprojecten voor toonaangevende opdrachtgevers binnen geheel Limburg en daarbuiten. Wij kunnen jou dan ook altijd van nieuwe zzp opdrachten in de bouw voorzien.

Een icoon van een goedgekeurd formulier

3. Volledige ontzorging

Als zzp’er ben je niet alleen met je werk bezig, maar ook met je facturatie. Wij nemen deze administratieve lasten zoveel mogelijk uit handen. Wij regelen de betalingen iedere 14 dagen en ondersteunen je op administratief vlak. Dus geen papieren rondslomp meer, maar optimale ontzorging door advies en begeleiding. Kortom: meer gemak en minder zorgen!

Een icoon van iemand die personeel aanbied

Alternatief voor Werkspot

Werkspot lijkt in eerste instantie het beste platform wanneer je als zzp’er opzoek bent naar nieuwe klussen. Echter, schijn bedriegt. Je betaald namelijk een door werkspot bepaald bedrag om een zzp opdracht in te kunnen zien. Ook nadat je gereageerd hebt is nog altijd niet zeker of jij de klus daadwerkelijk zal gaan krijgen. Na het sturen van jouw offerte kan de opdrachtgever nog altijd kiezen voor een goedkopere vakman of offerte. Bij Valento tackelen wij dit, bij ons bieden wij jou vrijblijvend klussen aan en garanderen wij een ruime keuze aan opdrachtgevers.

 

 

Wat is ons werkgebied?

Valento is gelinkt aan een groot netwerk met gerenommeerde opdrachtgevers. Dit zijn verschillende zzp opdrachten van zowel groot tot klein. Ons werkgebied richt zich voornamelijk op Limburg en deels in Brabant. Wij voorzien zzp werk voor allerlei vacatures in de bouw. Wij hebben uiteenlopende mogelijkheden voor o.a. een: timmerman, grondwerker, calculator, schilder of stucadoor.

Uitgelichte zzp vacatures

Zzp (allround) timmerman

Zzp Calculator

Zzp Grondwerker

Bekijk meer vacatures

 

een zzp'er in de bouw aan het werk als dakdekker

Wil jij je aanmelden als ZZP'er? Of ben je opzoek naar meer informatie?

Aanmelden als ZZP’er

Neem contact op

Veelgestelde vragen

Een zzp’er in de bouw verdient tussen de € 25 en € 50 per uur. Echter heeft de functie en locatie van de zelfstandige invloed op het uurtarief.
Wil jij exact weten welk zzp tarief passend is voor jouw werk?

Neem dan contact met ons op!