ZZP opdrachten bouw - Valento | Vacatures Bouw & Techniek

ZZP opdrachten bouw

Bij ons heb jij een ruime keuze aan opdrachtgevers, en doe je alleen nog de opdrachten die JIJ graag wilt doen, van kleine klussen tot grote projecten. Wij zijn namelijk een gevestigde naam in bouwwereld, en vaste leverancier bij aannemers en bouwondernemingen binnen heel Limburg en daarbuiten.

Wat is ons werkgebied?

Valento is gelinkt aan een groot netwerk met gerenommeerde opdrachtgevers. Dit zijn verschillende zzp opdrachten van zowel groot tot klein. Ons werkgebied richt zich voornamelijk op Limburg en deels in Brabant. Wij voorzien zzp werk voor allerlei vacatures in de bouw. Wij hebben uiteenlopende mogelijkheden voor o.a. een: timmerman, grondwerker, calculator, schilder of stucadoor.

Bekijk onze vacatures

Wij zoeken voor vrijwel elke functie in de bouw een zzp’er. Of dit nou een timmerman, metselaar, tegelzetter of zzp’er in de elektrotechniek is. Ben jij benieuwd naar ons aanbod? Bekijk dan al onze zzp vacatures.

Bekijk alle bouw vacatures

Wat zijn de voordelen van een zzp’er in de bouw (bij Valento)?

1. Bij ons sta jij centraal!

Wij stellen jou centraal en vertalen jouw wensen en ambities naar de perfecte opdracht. Volledig in verbinding met jouw kennis en kunde. Door middel van een goede screening zorgen wij voor de juiste match bij onze opdrachtgever. Bij ons bepaal JIJ welke klussen je wilt uitvoeren. Door ons ruime portfolio heb jij de keuze tussen de kleinste klussen of grote projecten.

Een icoon van een handdruk

2. Altijd voorzien van werk als zzp'er

Bij ons ben jij altijd voorzien van werk, ook zodra de drukte op de klusmarkt afneemt.
Valento is van origine een full-service projectorganisatie in de bouw. Wij kennen ons vakgebied als geen ander, met een compleet spectrum aan functies en een groot netwerk.  Wij kunnen jou dan ook altijd van nieuwe zzp opdrachten in de bouw voorzien.

Een icoon van een goedgekeurd formulier

3. Volledige ontzorging

Als zzp’er ben je niet alleen met je werk bezig, maar ook met je facturatie. Wij nemen deze administratieve lasten zoveel mogelijk uit handen. Wij regelen de betalingen iedere 14 dagen en ondersteunen je op administratief vlak. Dus geen papieren rondslomp meer, maar optimale ontzorging door advies en begeleiding. Bij ons hoef je dan ook geen gebruik te maken van een boekhouder.

Een icoon van iemand die personeel aanbied

4. Aan het werk tegen het beste tarief

Bij ons ga je altijd aan het werk tegen het beste tarief. Daarnaast wordt er gekeken naar jouw ervaring en vakmanschap.
Op basis daarvan zullen wij jou een passend aanbod doen.

Alternatief voor Werkspot

Werkspot lijkt in eerste instantie het beste platform wanneer je als zzp’er opzoek bent naar nieuwe opdrachten. Echter, schijn bedriegt. Je betaald namelijk een door werkspot bepaald bedrag om een zzp opdracht in te kunnen zien. Ook nadat je gereageerd hebt is nog altijd niet zeker of jij de klus daadwerkelijk zal gaan krijgen. Na het sturen van jouw offerte kan de opdrachtgever nog altijd kiezen voor een goedkopere vakman of offerte. Bij Valento tackelen wij dit, bij ons bieden wij jou vrijblijvend klussen aan en garanderen wij een ruime keuze aan opdrachtgevers.

 

 

een zzp'er in de bouw aan het werk als dakdekker

Wil jij je aanmelden als ZZP'er? Of ben je opzoek naar meer informatie?

Aanmelden als ZZP’er

Neem contact op

Veelgestelde vragen

Een zzper in de bouw verdient tussen de € 25 en € 50 per uur. Echter heeft de functie en locatie van de zelfstandige invloed op het uurtarief.
Wil jij exact weten welk zzp tarief passend is voor jouw werk?

Neem dan contact met ons op!