Onze dienstverlening - Valento | Vacatures Bouw & Techniek

Werkgevers

Onze dienstverlening

Met onze verschillende HR-diensten voorzien we in uw behoefte aan zowel tijdelijk als vast personeel. U kunt als werkgever bij ons terecht voor een totaalpakket aan professionele personele diensten en executive search. Daarnaast geloven wij in het talent en de kracht van de mens als bron van succes. Door ons grote netwerk en onze expertise van de arbeidsmarkt, brengen we u snel in contact met het vaktalent of de high professional voor uw vacature of interim-opdracht.

Vraag een offerte aan

Een medewerker van Valento aan het werk achter haar computer
Twee medewerkers van Valento Kerkrade

Ontdek onze mogelijkheden

Uitzenden

maximale flexibiliteit

Schommelt uw personeelsbehoefte? Wilt u een zieke medewerker tijdelijk vervangen? Dan biedt het inhuren van personeel op uitzendbasis uitkomst. Wij werven en selecteren dan de juiste kandidaat of kandidaten voor uw organisatie. Bij uitzenden bepaalt u zelf de termijn waarvoor u personeel inleent. U betaalt enkel een overeengekomen uurtarief voor de gewerkte uren. Het formeel werkgeverschap ligt bij ons en wij dragen alle werkgeversrisico’s. Ook naar administratieve zaken zoals verloning hebt u geen enkel omkijken.

 

Detacheren

méér zekerheid

Detacheren lijkt op uitzenden, met als grootste verschil dat bij detacheren de inleentermijn van tevoren vaststaat, waar u bij uitzenden de overeenkomst op elk moment kunt opzeggen. Zo biedt detacheren u én de kandidaat meer zekerheid. Met onze detavast-constructie hebt u bovendien de mogelijkheid om een kandidaat na afloop van de detacheringsovereenkomst in vaste dienst te nemen.

 

Executive Search

besteed uw recruitmentproces uit

Bent u een werkgever en op zoek naar een vaste medewerker voor uw bedrijf? Dan komt u er al snel achter dat dit door de krapte op de arbeidsmarkt geen eenvoudige opgaaf is. Zeker wanneer u voor een complex wervingsvraagstuk wordt gesteld. Bovendien gaan graag voor u op zoek naar de meest geschikte kandidaat voor uw vacature. Door onze kennis van de arbeidsmarkt én van uw sector weten wij vraag en aanbod perfect te matchen.

NEN gecertificeerd

Wist u dat er zo’n 11.500 uitzendbureaus niet structureel worden gecontroleerd in ons land? Bovendien staat er in veel CAO’s dat er enkel zaken gedaan mag worden met een NEN4000-gecertificeerd Uitzendbureau.
Valento voldoet aan deze kwaliteitseisen van de NBBU, en is recentelijk wederom opgenomen in het SNA-register (Stichting Normering Arbeid).

Wat houdt dat precies in, een SNA en een NBBU-certificaat bij de NBBU?
U leent personeel in zonder inlenersrisico.
Iedere onderneming kan op basis van hun eigen CAO zaken met Valento Jobs mogen doen
Wij voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen die de uitzendbranche kent

Een bouwvakker met een gastbrander in zijn hand

Maakt u liever gebruik van zzp'ers?

Valento heeft een groot netwerk van gedreven zelfstandig professionals in de bouw en techniek. Onze professionals staan voor vakmanschap en hebben de juiste kennis en kunde in huis. De arbeidsmarkt is constant in beweging. Soms heeft een zzp’er de voorkeur boven een uitzendkracht.

Kies voor een zzp’er uit ons netwerk, en u kiest voor optimale ontzorging in zowel planning als facturering. Meer weten?

Neem contact op

Meteen een vacature plaatsen

Bent u op zoek naar gedegen personeel? Bij ons kunt u uw vacature op onze website laten plaatsen. Laat hier uw gegevens achter, dan zullen wij zo snel mogelijk contact met u opnemen. Wij gaan dan samen opzoek naar de juiste match!

Veel gestelde vragen

Valento groep is onderverdeeld in business units. Onze business units richten zich op: bouw, utiliteit, infra, vastgoed, high professionals en techniek. Er zijn ook mogelijkheden voor logistieke- en productiebedrijven.