Welcome aboard! - Valento | Vacatures Bouw & Techniek

Welcome aboard!

Deze week bestaan wij alweer 6 jaar en hebben we nog meer zakelijk nieuws. Vanaf start 2022 hebben wij onze business units verder gespecialiseerd en onderverdeeld in Bouw, Utiliteit, Infra, Installatietechniek, Vastgoed, Service & Onderhoud, High Professionals en Techniek.
Met de komst van Steffie Orbons en Sven Thijssen gaan wij onze business units extra kracht bijgeven. Het is een mooie stap voorwaarts waarmee we inzetten op groei en verdere ontwikkeling van ons mooie bedrijf. Zij stellen zich graag aan jullie voor..

Steffie Orbons

Mijn naam is Steffie, ik ben een jonge commerciële professional met ruime werkervaring op het gebied van vastgoed, contract- en leveranciersmanagement, beheer en het onderhouden van relatiebeheer. Bij Valento ga ik aan de slag in de rol van consultant en focus ik mij op de markt “bouw- en techniek”. Hiernaast zal ik ook helpen met het opzetten van de nieuwe bedrijfstak “vastgoed”. Hierin ben ik zelf startend, toon ik graag ondernemerschap en zoek ik altijd naar de meest passende oplossing voor problemen of uitdagingen.

Medewerker Steffie Orbons van Valento
Medewerker Sven Thijssen van Valento

Sven Thijssen

Hallo, ik ben Sven! Na 15 jaar in de sales te hebben gewerkt, waarvan de laatste jaren als accountmanager bij o.a. Rubix Groupnl start ik per 1 Februari bij Valento Jobs. In mijn rol als consultant voor de Installatietechniek ga ik met mijn gedrevenheid en enthousiasme aan de slag om ervoor te zorgen om ten alle tijden de juiste mensen op de juiste plek krijgen. Om zodoende eenieder te helpen aan een vervolg stap in zijn carrière. Met maar één doel voor ogen: een dienstverband voor de lange termijn.

Namens het team wensen wij jullie veel succes en uiteraard veel werkplezier!