Bouwpersoneel gezocht? - Valento | Vacatures Bouw & Techniek

Bouwpersoneel gezocht?

Valento kan per direct vakmannen leveren voor al uw uiteenlopende bouwprojecten. Zowel tijdelijk als vast, en van zzp’ers tot bouwvakkers in loondienst.
Daarnaast geloven wij in het talent en de krachten van de mens als bron van succes. Door ons grote netwerk en onze expertise binnen de bouwsector, brengen we u binnen 48 uur in contact met dé vakman voor uw bouwproject.

Vraag een (vrijblijvende) offerte aan

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze opdrachtgevers beoordelen ons met een:

 

7,9

sterren

 

Begeleiding – 8,0

Deskundigheid – 7,7

Snelheid – 8,1

Bereikbaarheid – 8,1

Eindcijfer klanttevredenheidsonderzoek 2023

timmerman aan het werk

Onze mogelijkheden

Uitzenden

maximale flexibiliteit

Schommelt uw personeelsbehoefte? Wilt u een zieke medewerker tijdelijk vervangen? Dan biedt het inhuren van personeel op uitzendbasis uitkomst. Wij werven en selecteren dan de juiste kandidaat of kandidaten voor uw organisatie. Bij uitzenden bepaalt u zelf de termijn waarvoor u personeel inleent. U betaalt enkel een overeengekomen uurtarief voor de gewerkte uren. Het formeel werkgeverschap ligt bij ons en wij dragen alle werkgeversrisico’s. Ook naar administratieve zaken zoals verloning hebt u geen enkel omkijken.

 

Detacheren

méér zekerheid

Detacheren lijkt op uitzenden, met als grootste verschil dat bij detacheren de inleentermijn van tevoren vaststaat, waar u bij uitzenden de overeenkomst op elk moment kunt opzeggen. Zo biedt detacheren u én de kandidaat meer zekerheid. Met onze detavast-constructie hebt u bovendien de mogelijkheid om een kandidaat na afloop van de detacheringsovereenkomst in vaste dienst te nemen.

 

Executive Search

besteed uw recruitmentproces uit

Bent u een werkgever en op zoek naar een vaste medewerker voor uw bedrijf? Dan komt u er al snel achter dat dit door de krapte op de arbeidsmarkt geen eenvoudige opgaaf is. Zeker wanneer u voor een complex wervingsvraagstuk wordt gesteld. Bovendien gaan graag voor u op zoek naar de meest geschikte kandidaat voor uw vacature. Door onze kennis van de arbeidsmarkt én van uw sector weten wij vraag en aanbod perfect te matchen.

NEN gecertificeerd

Wist u dat er zo’n 11.500 uitzendbureaus niet structureel worden gecontroleerd in ons land? Bovendien staat er in veel CAO’s dat er enkel zaken gedaan mag worden met een NEN4000-gecertificeerd Uitzendbureau.
Valento voldoet aan deze kwaliteitseisen van de NBBU, en is recentelijk wederom opgenomen in het SNA-register (Stichting Normering Arbeid).

Wat houdt dat precies in, een SNA en een NBBU-certificaat bij de NBBU?
U leent personeel in zonder inlenersrisico.
Iedere onderneming kan op basis van hun eigen CAO zaken met Valento Jobs mogen doen
Wij voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen die de uitzendbranche kent

Meteen een vacature plaatsen?

Bent u op zoek naar gedegen personeel? Bij ons kunt u uw vacature op onze website laten plaatsen. Laat hier uw gegevens achter, dan zullen wij zo snel mogelijk contact met u opnemen. Wij gaan dan samen opzoek naar de juiste match!

Veel gestelde vragen

Valento groep is onderverdeeld in business units. Onze business units richten zich op: bouw, utiliteit, infra, vastgoed, high professionals en techniek. Er zijn ook mogelijkheden voor logistieke- en productiebedrijven.