ZZP opdrachten techniek - Valento | Vacatures Bouw & Techniek

ZZP opdrachten techniek

Ben jij zzp’er in de techniek en op zoek naar nieuwe uitdagingen? Dan is Valento jouw ideale partner. Wij bieden een constante stroom aan technische opdrachten door geheel Limburg. Bij Valento kies je zelf welke opdrachten je graag wilt uitvoeren. Wij nemen daarnaast de administratieve taken uit handen, zodat jij je volledig kunt concentreren op waar jij goed in bent: het uitvoeren van jouw vakmanschap. Je hoeft alleen je uren in te leveren, wij regelen de rest. Zo simpel is het!

Welke voordelen heb jij als zzp'er in de techniek?

1. Bij ons sta jij centraal!

Wij helpen jou met het vinden van een passende nieuwe baan, die aansluit op jouw wensen en ambities. Jouw kennis en kunde stellen wij centraal en gaan voor jou opzoek naar een waardevolle baan.
Wij hebben een groot netwerk waardoor jij meer ruimte hebt om een juiste keuze te maken tussen verschillende opdrachtgevers.

Een icoon van een handdruk

2. Bij ons ben je altijd voorzien van werk!

Wij kennen ons vakgebied uitermate goed, met een compleet spectrum aan verschillende functies in de technische sector. Wij zij dan ook altijd in staat om jou van nieuwe zzp opdrachten in de techniek te voorzien.

Een icoon van een goedgekeurd formulier

3. Wij ontzorgen jou

Wij maken gebruiken van een eigen self-billing systeem. Jij stuurt ons jouw uren toe, en wij doen de rest. Bij ons ben jij als zzp’er alleen met je werk bezig en heb je geen rompslomp meer met de facturatie bij jou opdrachtgever(s).

 

 

Een icoon van iemand die personeel aanbied

4. Aan de slag voor het beste tarief

Om het juiste tarief te bepalen zullen wij kijken naar jouw ervaring en vakmanschap.
Op basis daarvan zullen wij jou een passend aanbod doen.

 

 

 

Een icoon van een portemonnee

Alternatief voor Werkspot

Valento biedt zzp’ers een betere oplossing in het vinden van opdrachten. In tegenstelling tot Werkspot, waarbij je moet betalen voor zichtbaarheid en niet zeker bent of je de opdracht zult krijgen, biedt Valento vrijblijvende opdrachten en garandeert een ruime selectie aan opdrachtgevers. Wij willen jou een eenvoudiger en efficiënter proces bieden, zodat je je kunt concentreren op wat er echt toe doet: uitvoeren van kwalitatieve opdrachten.

 

 

 

 

Wat is ons werkgebied?

Valento is verbonden aan een uitgebreid netwerk met betrouwbare opdrachtgevers en biedt diverse zzp-opdrachten in de techniek. Ons werkgebied is gericht op Limburg en enkele gebieden in Brabant. Wij bieden een breed scala aan mogelijkheden voor verschillende functies, waaronder een engineer, storingsmonteur, lasser, onderhoudsmonteur en CNC-operator. Als zzp’er kun je bij Valento rekenen op uitdagende opdrachten en groei- en ontwikkelingsmogelijkheden.

Het werkgebied waarin Valento actief is binnen Nederland

Bekijk onze vacatures

Wij zoeken voor vrijwel elke functie in de techniek een zzp’er. Of dit nou een mechanical engineer, elektromonteur of technisch tekenaar is. Ben jij benieuwd naar ons aanbod? Bekijk hier al onze zzp vacatures in de techniek,

een foto uit een fabriek waarop elektrische kabels te zien zijn

Wil jij je aanmelden als ZZP'er? Of ben je opzoek naar meer informatie?

Aanmelden als ZZP’er

Neem contact op

Veelgestelde vragen

Een zzp’er in de techniek heeft te maken met verschillende tarieven. In de techniek heb je te maken met veel verschillende soorten functies.
Wil jij exact weten welk zzp tarief passend is voor jouw werk?

Neem dan contact met ons op!

een afbeelding van een checklist meteen rood gearceerd vakje